Rezidenční program Babbasawt Sound Lab

Babbasawt Sound Lab přijímá přihlášky na rezidenční program určený pro evropské hudebníky/ce a umělce/kyně pracující se zvukem. Pobyt je založený na propojení pěti umělců/kyň ze zemí Kreativní Evropy s pěti tuniskými umělci/kyněmi. Vybrané čeká spolupráce na nových společných dílech. Zároveň se zúčastní workshopů zaměřených na stavbu nástrojů a experimentální hudební/zvukové techniky. Rezidence proběhne od 6/1 do 7/2 2025 v Tunisu.

Účastníci rezidence budou vyzýváni k zamyšlení se o využití inovativních hudebních nástrojů, které vytvoří během aktivit rezidenčního workshopu nebo poskytnuty rezidencí a mentory. Vybraní umělci získají nové dovednosti v oblasti tvorby zvuku a stavby hudebních nástrojů. V rámci spolupráce s ostatními umělci se budou moci přesvědčit o svých přednostech, stejně jako si představit nové typy publika pro svou tvorbu. Pro takovou formu spolupráce je vítána různorodost perspektiv, proto mohou účastníci pocházet z různých uměleckých prostředí, pokud mají zájem experimentovat se zvukem strukturovaným a inovativním způsobem.

Výzva je otevřená od září do 13/10/2024. Přihlášení obdrží odpověď e-mailem kolem 20/10/2024. Vybraní umělci potom musí potvrdit účast do 27/10/2024. Rezidenční období je od 6/1/2024 do 7/2/2024.

 

Chci vědět více '
Všechny novinky